Wat zijn STOCERS producten?

Wij verwerken ons eigen hout om te stoken. Hierbij vinden wij het belangrijk dat onze zelfgemaakte producten een goede kwaliteit hebben. De kwaliteit kun je terugvinden in het schone hout wat goed droog is. De producten zijn altijd goed verpakt in een stevige zak haardhout of doos. Deze passie en liefde voor hout stoken hebben wij vastgelegd in ons eigen officiële merk STOCERS.

Ontdek onze producten

Waar komt de naam STOCERS vandaan?

Onze merknaam bestaat uit een combinatie van “stoken” en bedenker “Cars Bijlstra”. Deze combinatie van woord en naam heeft geleidt tot de merknaam STOCERS. Deze naam is vastgelegd bij het BOIP en wordt bij al onze producten benoemd op zowel de doos als het product.

Welke producten verkoopt STOCERS?

De producten in de markt zijn te verdelen onder drie soorten, met verschillende hoeveelheden. Dit zijn Haardhout, Aanmaakhout en Pizzahout.

Waar ben je naar opzoek?

STOCERS Haardhout

Wij verkopen ovengedroogd eiken haardhout. Wij zijn er van overtuigd dat eikenhout het beste kachelhout is ter wereld. Mits dit natuurlijk fijn gekloofd en goed gedroogd is.

Wij verpakken ons haardhout in pallets of in dozen. Een pallet haardhout is een grote hoeveelheid haardhout van 350 tot 700 kilo. Wij verpakken ook kleinere porties brandhout in dozen. Dit is weer ideaal voor mensen die niet veel ruimte thuis hebben voor een pallet. Ook hoef je bij een doos haardhout niet in een keer veel geld uit te geven.

Aanmaakhout 10 kilo van STOCERS op doosjehout.nl

STOCERS Aanmaakhout

Dit is voor het aanmaken van de kachel. Niet heel onbelangrijk als je een avondje goed wilt stoken! Wij maken ons eigen merk aanmaakhout helemaal zelf met de hand. Kenmerkend aan onze netzakken aanmaakhout is dat het super strak en netjes is ingepakt. Naast functioneel voor de kachel ook een lust voor het oog.

Het aanmaakhout verpakken wij netjes in netzakken of los in een doos voor een grote portie van 20 kilo aanmaakhout.

STOCERS Pizzahout

Iedereen is gek op pizza, dus wij ook! Wij bakken zelf regelmatig pizza’s in een houtgestookte pizza-oven. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om eiken pizzahout te verkopen.

Wij verkopen pizzahoutjes speciaal voor kleine pizza ovens zoals de Ooni Karu pizzaoven. Wij verkopen dozen van 5 kilo pizzahout tot 20 kilo pizzahout.

Pizza hout voor de Ooni oven.

Klaar om te stoken?

Bekijk ons volledige aanbod haardhout, aanmaakhout en pizzahout.

Stoken begint bij STOCERS!