Haardhout in Amsterdam kopen

Haardhout bezorgen in Amsterdam is natuurlijk mogelijk bij ons. Wij verkopen droog aanmaakhout en eikenhout voor jouw kachel. Wij zijn in Amsterdam houtleverancier voor veel Amsterdammers die er warm bij willen zitten. Als jij jouw houtvoorraad snel wilt bijvullen met goed hout, dan ben je op het goede adres!

Bekijk ons haardhout
Kuub eikenhout in Amsterdam

Haardhout in Amsterdam leveren

Wij leveren pallets met haardhout met een kleinere vrachtwagen. Belangrijk hierbij is dat er genoeg ruimte is voor de pallet en er een verharde weg is. Bij vragen of twijfel kun je altijd even contact met ons opnemen.

Ook kunnen wij netzakken haardhout bezorgen in Amsterdam. Nog liever leveren wij ons ovengedroogd eikenhout in dozen. Ons hout kun je altijd gebruiken voor jouw houtkachel, openhaard of inbouwhaard. Bij ons is de levering snel en gratis.

Op deze foto zie je een doos ovengedroogd eikenhout van 20 kilogram.

Ovengedroogd haardhout in Amsterdam

Het hout wat wij leveren in Amsterdam is droog en stookklaar. Wij zorgen voor eiken hout onder de 20% vochtpercentage. Dit perfecte haardhout is fijn gekloofd en heeft een langere tijd in droogkamers gestaan.

Hout voor Amsterdammers met weinig ruimte

Wij bieden dé haardhout-oplossing voor mensen in Amsterdam met weinig ruimte rond het huis. Als jij geen plek hebt voor een pallet met haardhout, bestel dan een of meerdere dozen haardhout. Dit hout is ovengedroogd en zorgvuldig ingepakt. Na de levering kun jij dit haardhout direct stoken. Kleinere porties openhaardhout is ook een goede oplossing voor als je niet direct heel veel geld wilt besteden aan hout.

Haardhout in Amsterdam opslaan

Er is veel vraag naar kleinere hoeveelheden stookhout in Amsterdam. Hier is ons hele STOCERS concept op gebaseerd. De doos met haardhout is een aanrader als jij niet veel ruimte hebt om hout op te slaan. Wij zorgen ervoor dat het hout kort na bestellen wordt ingepakt. Hierbij letten wij op de droogheid van het hout en of het hout vrij van schimmel en ongedierte is. Hierdoor kun jij het oven gedroogde haardhout makkelijk bewaren in huis of een schuur. Let er wel op dat je het hout opslaat op een droge plek en van de grond af. Anders is er kans dat er weer vocht intrekt. Als je het hout voor een langere tijd wilt opbergen adviseren wij het haardhout uit de doos te halen.

Haardhout stoken in Amsterdam?

Bekijk hier ons aanbod haardhout in Amsterdam!