Het kopen van houtsnippers is allemaal leuk en aardig, maar hoe ga je dit eigenlijk vervoeren? Dit is een serieuze vraag die je jezelf wel moet stellen. Zeker wanneer je een grote hoeveelheid houtsnippers in je tuin nodig hebt. Het is dan echt niet mogelijk om dit allemaal zelf in de auto te laden en de tuin in te tillen. Gelukkig is hier dan ook een oplossing voor bedacht.

Bij grote hoeveelheden houtsnippers kun je ervoor kiezen om deze los te laten storten. Dit houdt in dat de houtsnippers niet alleen bij je thuis worden gebracht, maar dat deze ook op de juiste locatie los in de tuin worden gestort. Daarmee is het vervoer en het plaatsen van de houtsnippers in één keer geregeld.

Bij doosjehout.nl is dit bijvoorbeeld een mogelijkheid voor de Big Bag. Deze zak met 1 kubieke meter aan houtsnippers is erg zwaar. Hij is volledig gevuld met blanke houtsnippers van zo’n 5 a 10 cm groot. Om het jezelf makkelijk te maken, laat je deze direct in de tuin storten. Dit scheelt je een hoop werk.

Mocht je zelf toch andere vervoersmiddelen tot je beschikking hebben, dan is het eventueel ook mogelijk om de Big Bag tegen een lagere prijs aan te schaffen, aangezien we deze dan niet hoeven te bezorgen.

Houtsnippers thuis laten bezorgen

Wanneer je echt flink wat houtsnippers voor in de tuin nodig hebt, dan is het niet meer dan logisch dan dat je ervoor kiest om deze te laten bezorgen. Onze klanten bij doosjehout.nl ervaren dit over het algemeen toch als een stuk prettiger. Het scheelt enerzijds een hoop gedoe, terwijl het tegelijkertijd ook helemaal niet zoveel kost.

Kun je dus wel een Big Bag gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je de biologische activiteit in je tuin wilt stimuleren of omdat je onkruid zoveel mogelijk wilt weghouden? Onderneem dan direct actie en laat de houtsnippers gewoon in je tuin afgeleverd worden! Wij hebben voor het storten speciale kuub Big Bags met een opening aan de onderkant. Deze Big Bags nemen wij na het storten van de houtchips weer mee naar huis.

Voor extra informatie over de houtsnippers zelf kun je uiteraard altijd de rest van doosjehout.nl bekijken of even contact opnemen. We helpen je graag verder om er zeker van te zijn dat je uiteindelijk de juiste keuze maakt.