Wanneer het op aanmaakhout aankomt, kun je er eigenlijk niet genoeg van hebben. Als je thuis namelijk vaak een vuurtje maakt, heb je in lengte van jaren nog aanmaakhout nodig. En dit is precies waar we bij doosjehout.nl op proberen in te spelen. Want het wordt over het algemeen als zeer storend ervaren om iedere keer weer een nieuwe lading aanmaakhout te moeten bestellen. Zeker wanneer je eigenlijk een vuurtje wilde stoken en er vervolgens achter komt dat al het aanmaakhout op is.

De voordelen van een Big Bag

Met de Big Bag komt hier een einde aan. De Big Bag is speciaal ontworpen om op vele verschillende manieren in voordelen te voorzien. Als gebruiker van brandhout voor het maken van vuur maak je het jezelf zo een stuk makkelijker. Het gaat dan om voordelen als:

  • Grote hoeveelheid: Met een Big Bag ben je echt voor een lange tijd voorzien van aanmaakhout. Met 150 kg aan aanmaakhout moet je flink je best doen om dit binnen een paar maanden op te krijgen. Naar alle waarschijnlijk hoef je je maandenlang niet meer bezig te houden met hoeveel aanmaakhout je nog hebt. De voorraad is toereikend genoeg om het in ieder geval een winter of een zomer lang vol te houden.
  • Volledig droog hout: Zeer belangrijk bij aanmaakhout is dat het om droog hout gaat. Bij de minste hoeveelheid vocht wordt het namelijk al erg lastig om het hout aan te steken. Het heeft dan de neiging om snel weer te doven. En dus hebben we er bij doosjehout.nl alles aan gedaan om het hout zo droog mogelijk te maken. Dit maakt je leven een stuk makkelijker. Binnen de kortste keren heb je zo een vuurtje aangestoken.
  • Makkelijk op te slaan: De Big Bag refereert dus naar een zak die volledig vol zit met stukken aanmaakhout. Waar echter niet iedereen meteen van op de hoogte is, is dat je deze zak ook mag houden. Dit betekent dus dat je al het hout gewoon in de zak kan bewaren na het moment van aankoop. Het is daardoor allemaal makkelijk op te slaan. Je zet de zak op een bepaalde plek neer en je hoeft er voorlopig niet meer naar om te kijken. Alleen om er af en toe een paar blokjes uit te pakken.

Bekijk hier ons aanmaakhout.